Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl
Volg ons op Facebook

HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Gastouderopvang

Tarieven 2019

Voordelige kinderopvang met kwaliteit in kleinschaligheid en continuïteit! Dat willen we bieden in onze gastouderopvang!
Ook in ons prijsbeleid van 2019 hebben we ons hierop gericht.

Het voordeel van HOPPAS Kinderopvang is dat de vraagouders kunnen profiteren van onze bekendheid in de regio. Maar ook de extra mogelijkheden die de vaste locaties bieden, geven voordelen voor de vraagouders.

We bieden o.a. ook een stuk zekerheid in de gastouderopvang middels reserve-opvang bij een andere gastouder of in een van onze vaste locaties (“het totaalpakket”). Een onverwacht zieke gastouder of langs elkaar lopende vakanties, geeft dus niet direct een probleem.

We bieden ook mogelijkheden om je ideale gastouder te combineren met het kinderdagverblijf als je gastouder bijvoorbeeld niet op alle dagen beschikbaar is. Je krijgt dan een sterk gereduceerd tarief voor het kinderdagverblijf.

Ook voor de peutergroepen hanteren we voor vraagouders een sterk gereduceerd tarief. Daarnaast kun je als vraagouders profiteren van een aantal samenwerkingen die we zijn aangegaan met partners. Denk bijvoorbeeld aan het halen van je zwemdiploma of de contributie van de gymvereniging.

Deze zekerheid en voordelen (naast vele anderen) zijn echter niet voor alle vraagouders mogelijk of essentieel. Voor die ouders hebben we een ander pakket dat we aanbieden. Dezelfde kwaliteit, echter met minder voordelen en minder kosteloze extra’s. We blijven wel evenveel investeren in de gastouder, dus zeker geen minder goede opvang. Dit pakket noemen we “basis-pakket”.

Er zijn gastouders die alleen kinderen opvangen tot ze 4 jaar zijn. Vraag hiernaar bij uw intakegesprek met onze bemiddelingsmedewerker.

In de gastouderopvang werken wij met adviestarieven. Sommige gastouders wijken hiervan af en bepalen hun eigen uurtarief.

In de gastouderopvang bieden we de volgende adviestarieven:

- Adviesvergoeding gastouder tot 1 jaar € 5,00per kind per uur

- Adviesvergoeding gastouder vanaf 1 jaar € 5,30 per kind per

Vanaf 1 jaar is het een all-in adviestarief. Er zijn geen extra kosten meer. Uiteraard zijn uitzonderingen mogelijk in geval van bijzonderheden.

Adviesvergoeding gastouder aan huis € 14,00 per gezin per uur

Reserve opvang naar kinderdagverblijf € 6,15 per uur + koppelingskosten lopen door

Reserve opvang naar buitenschoolse opvang€ 6,15 per uur + koppelingskosten lopen door

Vanaf 2019 zijn de koppelingskosten afhankelijk van welk pakket wordt afgenomen. De bemiddelingsmedewerkers lichten de pakketten toe tijdens de vrijblijvende kennismakingsafspraken.

KOPPELINGSKOSTEN 2019

Zie hiervoor het tarievenboekje

Sluiten