Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl
Waarom Hoppas?


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Kinderdagverblijf, BSO en Peutergroep Woudrichem

HOPPAS Woudrichem, Baljuw 1, 4285 TE in Woudrichem

HOPPAS Woudrichem vormt het middelpunt van HOPPAS Kinderopvang. Het pand is meer dan kinderopvang alleen en naast een optimale samenwerking tussen kinderdagverblijf, peutergroepen en buitenschoolse opvang, wordt er ook samengewerkt met vele partners waaronder pedagogen en logopedisten en sport- en muziekverenigingen.
Het pand heeft aparte ruimtes voor gym, bibliotheek, restaurant met leerkeuken en knutselruimtes. De buitenruimte is natuurlijk en uitdagend voor alle leeftijden.

Kijk voor een leuke sfeerimpressie van locatie Woudrichem op https://youtu.be/AvYORSzUdWA

Kinderdagverblijf/ ukkiegroep
De groep bestaat uit maximaal 12 kinderen van 6 weken tot 2,5 jaar. De ruimte bevindt zich aan de rechterkant in het pand, biedt veel rust en heeft een eigen buitenruimte met fietsmogelijkheden, een zandbak, glijbaan, gras, etc. De buitenruimte kan gemakkelijk betreden worden door de openslaande deuren.
De ukkies maken gebruik van vier aparte slaapkamertjes. Daarnaast bieden we 'buitenbedjes' aan. Buiten slapen is erg gezond! Kinderen maken meer vitaminen D aan en hebben minder last van verkoudheid. Want de luchtkwaliteit buiten is beter dan binnen. Veel kinderen slapen buiten rustiger, dieper en langer. Ook de 'moeilijke' slapers! Zo zorgt buiten slapen voor beter uitgeruste kinderen!

LRK nummer: 222379248

Kinderdagverblijf/ dreumesgroep (groepje blauw)
De groep bestaat uit maximaal 12 kinderen van 1,5 tot 3 jaar. De ruimte bevindt zich aan de linkerkant in het pand. De dreumesen maken m.n. gezamenlijk gebruik van de buitenruimte met de ukkies.
De dreumesen maken gebruik van vier aparte slaapkamertjes. Daarnaast bieden we 'buitenbedjes' aan. Met toestemming van de ouders slaapt het kindje buiten in een speciaal bedje. Buiten slapen is erg gezond; goed voor de luchtwegen en weerstand van het kindje.
LRK nummer: 222379248

Kinderdagverblijf/ peutergroep (groep groen, groep roze en 3+)
De groep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 2 tot 4 jaar.
De ruimte van groep groen bevindt zich aan de linkerkant in het pand en biedt extra speelruimte door de grote tussenruimte. De peuters maken veel gebruik van de aparte keuken als knutsel- en eetgelegenheid.
De ruimte van groep roze en 3+ bevindt zich op de bovenverdieping. Ook op de bovenverdieping wordt gebruikt gemaakt van een aparte ruimte voor knutsel- en eetgelegenheid.
Boven is een afgesloten, ruim lokaal dat wordt gebruikt voor extra (VVE)begeleiding.

Op de ochtend vindt een peuter-ochtendprogramma plaats waarbij er diverse activiteiten met de kinderen ondernomen worden. Op de middag is er rust, gaan sommige kindjes nog naar bed en wordt er met name vrij gespeeld.

Er worden ook andere ruimtes binnen het gebouw bezocht. Bijvoorbeeld: voorlezen in de bibliotheek, oefeningen in de beweegruimte of binnen-buitenruimte, koken in de leerkeuken.

LRK nummer: 222379248

Buitenschoolse opvang (4+ en 7+ groep)
De groepen bestaan uit maximaal 20 kinderen met elk een eigen basisruimte. Er is een groep van 4 t/m 6 jaar en de 7+ club. De kinderen komen elkaar tegen in het pand maar hebben ook eigen speelruimtes. Er worden aparte activiteiten georganiseerd per groep.
De BSO-ers maken veel gebruik van de bibliotheek/bioscoop en de binnen-buitenruimte. Elke dag worden er speciale activiteiten aangeboden in samenwerking met partners; gym, voetbalschool, muziek en zwemmen. Op maandag, dinsdag en donderdag is er een beweegspecialist aanwezig om beweegspellen aan te bieden. Ook gaan we er regelmatig op uit met de 'Stints'.

LRK nummer: 216062081

Sluiten