HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

woudr. okt 2011

3+ groep peuterspeelzaal

De afgelopen weken hebben we gekeken naar de mogelijkheden om een 3+ groep op te richten binnen de peuterspeelzaal.

We hebben veel positieve reacties ontvangen. We hebben besloten om na de herfstvakantie starten met 1 extra dagdeel voor de 3+ kinderen. Omdat we zelf ook nieuwsgierig zijn naar de (on)mogelijkheden met de groep starten we klein, alleen in Woudrichem. Bij een succes zal het aantal locaties natuurlijk uitbreiden!

De doelstelling van de 3+ groep is veel schoolser dan het reguliere peuterspeelzaalwerk. We hopen dat door het extra dagdeel de stap van peuterspeelzaal naar basisschool kleiner wordt. Bovendien denken we dat we deze peuters op een leuke manier kennis kunnen laten maken met hoe zaken op een basisschool gaan. De groep staat los van de huidige groepen van de peuterspeelzaal en dient als derde dagdeel.

Anders dan het reguliere VVE programma van de peuterspeelzaal zal er naast de taal ook extra aandacht zijn voor de rekenkundige vaardigheden en de sociaal emotionele vaardigheden.

De kosten voor de 3+ groep bedragen 22,50 euro per maand en worden maximaal 10 keer berekend voor peuters die een vol seizoen meedraaien.

Om uw peuter op te geven voor de 3+ groep kunt u een mail sturen naar ingrid@hoppas.nl

We hopen uw inschrijving tegemoet te zien.