Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Op 5 oktober gaan de lagere scholen staken. Dat betekent dat er geen schooldag is en dat de kinderen vrij zijn. Bij Hoppas zijn de kinderen van harte welkom. Vanaf 7.30 uur (of bij aanvraag vroeger) kunnen de kinderen bij ons starten, eventueel met een lekker ontbijtje (tot 8.15 uur). Vervolgens hebben we een sportief ochtendprogramma georganiseerd met onze collega's van het BeweegBuro en de sportcoaches van de gemeenten.

We hebben de gymzalen in Giessen, Almkerk en Dussen gereserveerd om uitdagende sportspellen aan te bieden aan alle kinderen (4-12 jaar / in Dussen vanaf groep 3) uit de betreffende gemeenten. In Dussen is bijvoorbeeld ook de springkuil open en in Giessen worden er diverse spellen aangeboden in verschillende zalen!

Uiteraard zorgen wij voor een energiek tussendoortje en na het sporten wordt een lekkere lunch verzorgd op onze locaties. Kortom, geen school, maar wel een gezonde en leerzame beweegdag voor de kids. Ook op de middagen organiseren de locaties een leuk programma. Dat kan een bioscoopfilm zijn om bij te komen tot een knutselworkshop onder begeleiding. U kunt ernaar vragen bij uw locatieverantwoordelijke. Alle kinderen van werkende (of studerende) ouders kunnen zich voor deze dag opgeven. Er worden voor deze dag reguliere opvangkosten berekend waarbij er recht is op de Kinderopvangtoeslag.

Kinderen die niet mee gaan met Hoppas zijn ook welkom op de sportochtend (9.30-11.45 uur). Zij moeten gebracht en gehaald worden en moeten zich aanmelden (voor Giessen bij de sportcoach van de gemeente, voor Almkerk en Dussen opgeven bij Hoppas). Zij moeten zelf zorgen voor eten en drinken. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus opgeven is noodzakelijk.

Sluiten