HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

praktijk open

Actie Praktijk Open

Wegens groot aantal aanmelding is er inmiddels een tweede avond bijgekomen. Je kunt je ook inschrijven voor:
26 november van 20:00 tot 22:30. Locatie blijft gelijk.

Beste ouders / verzorgers,

HOPPAS Kinderopvang mag u weer een mooie aanbieding doen. Deze keer geen gratis pannenkoek of toegangsbewijs voor het zwembad De Kurenpolder (beide lopen nog wel!) maar een inhoudelijke aanbieding.

Opvoeden is lang niet altijd makkelijk. Grenzen stellen hoort er bij en dat is voor (nieuwe) ouders soms best lastig. Mijn persoonlijke ervaring (zoon van 3 en dochter van bijna 2) is dat wij thuis veel doen op gevoel en dat we ons regelmatig afvragen of we het wel “goed” doen. Moeten we strenger zijn of juist niet, wanneer moeten we corrigeren en wanneer doen we het niet? Kortom vragen genoeg. Voor mij een reden om naar de workshop te gaan.

Eveline Noordtzij maakt als ouder gebruik van onze kinderopvang. We kennen haar dan ook persoonlijk en hebben het volste vertouwen in haar workshop. Bovendien heeft Eveline onlangs nog een mooie referentie gekregen (krant) over deze workshop die ze ook heeft gegeven in Gorinchem.

Zie hieronder meer informatie over de workshop en over de aanbieding.

---------------------------------------------------------------------------------

Zoeken jouw kinderen steeds je grenzen op?

Op dinsdag 12 november wordt de workshop ‘Liefdevol grenzen stellen’ gegeven. Van 20.00 tot 22.30 uur ben je van harte welkom aan de Knotwilg 2a in Almkerk. Tijdens deze workshop krijg je informatie over het nut van het stellen van grenzen. Je komt te weten waarom kinderen steeds de grenzen opzoeken én wat je als ouder kunt doen om ervoor te zorgen dat jouw grenzen gerespecteerd worden. De workshop is bedoeld voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. De kosten voor de workshop bedragen € 7,50 p.p. Voor alle ouders van Hoppas is er een speciale actie. Wanneer jij je samen met je partner opgeeft dan bedragen de kosten slechts €10,- in plaats van €15,- Vermeld bij de aanmelding dat het gaat om de Hoppas-actie. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar eveline@praktijk-open.nl. Meer informatie over de workshop vind je op www.praktijk-open.nl/workshop