HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

Afscheid Mandy

15 mei heeft Mandy haar laatste dag voor Hoppas Kinderopvang gewerkt. Als een van de eerste aangenomen leidsters hoorde ze bij de vaste kern van het HOPPAS team.

Als stagiaire is ze ooit gestart op de BSO in Almkerk, heeft daarna een tijd gewerkt op de BSO in Sleeuwijk om uiteindelijk in Waardhuizen op ons eerste kinderdagverblijf een vast gezicht te worden. In de afgelopen jaren heeft Mandy veel kinderen van baby tot peuter zien (en helpen) ontwikkelen. Ze heeft heel veel schriftjes ingevuld en heel veel ouders gesproken over de ontwikkeling van hun kinderen.

Mandy heeft HOPPAS Kinderopvang zien groeien en heeft praktisch alle collega’s zien komen en helaas ook een aantal zien gaan. Mandy is in de afgelopen jaren een kracht geweest waar we op hebben kunnen bouwen. Flexibel, kundig, positief en bovendien een prettige persoonlijkheid.

We gaan Mandy missen op het kinderdagverblijf en als collega. We wensen Mandy heel veel succes in haar nieuwe woonplaats met haar carrière als gastouder. We weten zeker dat ze ook in Schijndel haar oppasbureau een succes zal maken.

Ook de kinderen bij HOPPAS Kinderopvang zullen Mandy gaan missen. Ze hebben voor haar afscheid prachtige tekeningen, knutselwerkjes en kaarten gemaakt. Haar huis hangt/staat vol met afscheidscadeaus.

We vinden het als HOPPAS Kinderopvang fijn dat er ook veel ouders afscheid hebben genomen van Mandy. Het bevestigd de kwaliteiten van Mandy en de waardering van de ouders is een van de belangrijkste zaken in oppasland.

foto's hoppas camera 013 p5192356