Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

De kinderen begonnen afgelopen vrijdag met een prachtig spel. Ze openden een heuse tandartspraktijk. Deze vier kleine ondernemers hadden in eerste instantie de grootste lol met elkaar. Echter nadat ze hun eigen gebitten minstens vier keer hadden nagekeken vonden ze het tijd worden voor klandizie onder de overige kinderen.

Gek genoeg hadden die niet heel veel animo om in die tandartsstoel plaats te nemen. Resultaat: een soort verstoppertje en als je gevonden werd volgde een wilde achtervolging. Al snel bleek dat de tandartspraktijk geen succesvolle formule is op een buitenschoolse opvang.

Een lichte hint van de leidsters om in plaats van een tandartspraktijk een beautysalon te openen kreeg snel gehoor. En opeens liep het storm! Bijna alle kinderen werden prachtig opgemaakt en omgetoverd in prinsen en prinsessen. De wachtkamer werd zelfs te klein.

De tijd vloog voorbij en toen de eerste kinderen opgehaald werden, werd het tijd om de salon te sluiten. We zijn er van overtuigd dat hij zeker weer een keer opengaat. Waarschijnlijk komt er dan ook een product bij... nagellak!?

Wij zijn al weer erg nieuwsgierig wat voor moois dat allemaal gaat opleveren.

Sluiten