Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

In Woudrichem hebben we vandaag een brandoefening gehouden. Met regelmaat oefenen we zaken die voor kunnen komen in de praktijk. Het allerbelangrijkste is daarbij dat we alle kinderen tijdig in veiligheid brengen. Door te oefenen worden we hier steeds beter in en leren we waar de valkuilen zitten. Oefenen kunnen we dan ook nooit genoeg.

Wie informeert, wie controleert, waar gaan we naar toe, wie is het aanspreekpunt voor de brandweer en zo nog veel meer vragen die elke dag een ander antwoord krijgen en die toch altijd beantwoord moeten worden.

Maar ook, hoe komen we het snelste buiten als daar of daar de brand is. Hoe krijgen we de baby's op tijd en veilig naar buiten. Wat gaan we doen met die trap, drempel, deur etc. Allemaal overwegingen om het nog sneller en veiliger te kunnen maken.

Vandaag waren alle kinderen (meer dan 50!) met 3 minuten na het alarm buiten en veilig! Dat is heel netjes! Ook hebben we weer wat leerpunten waar we mee aan de slag gaan. kortom: Een geslaagde oefening.

Grootste verrassing: de rust die de kinderen hadden ondanks dat we het alarm echt lieten afgaan en dat niet een heel fijn geluid is. Complimenten aan de leidsters over hoe ze de rust hebben bewaard en iedereen veilig naar buiten hebben gekregen.

Sluiten