HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

burgemeester burgemeester1 p2140564

Burgemeester op bezoek

Donderdag, dag 4 in de beroepenweek. Vandaag waarschijnlijk het hoogtepunt van de week, de burgemeester komt op bezoek. De kinderen vonden dit verschrikkelijk spannend. Ze zijn de hele week al wel een beetje bezig met de komst en grote sterke verhalen worden nu toch wel wat minder hard verteld. Hele brutale vragen durven ze nu niet meer te stellen, en iedereen doet wel erg zijn best om een mooie burgemeester keten te maken.

Om de dag nog leuker te maken hebben we ook onze collega’s van Syndion uitgenodigd. 5 kinderen uit hun speciale opvang waren ook erg zenuwachtig.

In onze motorische ruimte hadden we alle kinderen verzameld. De burgemeester vond het leuk om midden tussen de kinderen te zitten en hun vragen te beantwoorden. Allerlei vragen werden gesteld, zoals:
- Hoe lang bent u al burgemeester
- Wat doet een burgemeester
- Waarom heeft een burgemeester een ketting

Ook heeft de burgemeester prachtige verhalen verteld over wat zijn ketting precies is en hoe hij daar aan is gekomen. Vooral het verhaal over de ontmoeting met de koningin vonden de kinderen erg leuk.

Gelukkig vond de burgemeester het ook erg leuk en heeft hij beloofd snel weer een keer terug te komen om een van zijn eigen sprookjes voor te lezen. Voor de burgemeester was het ook een hele leuke ochtend met hele leuke vragen die heel anders waren dan normaal.

Natuurlijk kregen ook de aanwezige journalisten en fotograven de nodige vragen. De enorme telelenzen spraken boekdelen. De kinderen zijn natuurlijk erg benieuwd of ze in de krant komen.

Onze leidsters hebben genoten. De kinderen hebben zich fantastisch gedragen. Keurig de vragen voorbereid, netjes op elkaar wachten en bijna een uur geconcentreerd zitten en luisteren was indrukwekkend. Het zegt veel over hoe de kinderen tegen deze activiteit aankeken. Spannend maar erg leuk

voor de overige activiteiten klik hier inclusief leuke foto's

Digitale krantenfoto's en/of artikelen komen straks hier te staan.