Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Dag twee van de zomervakantie. Vandaag stond de workshop "theater" op de planning. Eigenlijk is dat niet helemaal een goede naam, want de workshop is veel meer dan slechts theater.

Het is een kennismaking met de talentreeks Caro's Knapzak. Hierbij staan de kwaliteiten en talenten van de kinderen centraal. De vraag is niet 'hoe intelligent is een kind?', maar 'Hoe is een kind Intelligent?'. Vandaag stond een van de acht disciplines centraal: Theater!

Na de zomer gaan we samen met Caro Kindercoach deze talentreeks verzorgen en krijgen de kinderen de kans om hun talent te ontdekken en te ontplooien. Dit gaan we doen in 10 bijeenkomsten!!! Het belangrijkste doel is dat het kind plezier heeft in het ontdekken van zijn kwaliteiten.

We gaan in ieder geval de volgende disciplines oppakken: theater, kunst, muziek, bewegen, natuur, taal, koken en rekenen.

Omdat we allemaal erg uitkeken naar deze workshop hebben we ook de BSO van Almkerk naar Woudrichem laten komen. En we dachten dat het wel leuk zou zijn om hiervoor de Stint te gebruiken. De foto's van die tocht konden we natuurlijk ook niet achterhouden...

Wil je hier meer over weten? kijk dan eens in de PDF hieronder.

Sluiten