Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Vandaag stond er op het programma voor de zomervakantie een workshop Loomen op de agenda. Tussen het buitenspelen door konden de kinderen de mooiste kunstwerken maken. Afhankelijk van de leeftijd werd er gezocht naar een passende "opdracht".

We hebben armbandjes gezien, maar ook uilen en andere complexe kunstwerken van elastiek. Onvoorstelbaar wat je allemaal kunt maken.

De kinderen vonden het prachtig! we hebben gezorgd voor voldoende elastiekjes, stevige elastiek bordjes en een boekwerk vol met uitdagende werkjes. het is vervolgens erg mooi om te zien hoe geconcentreerd de kinderen vervolgens bezig zijn, elkaar helpen en hoe trots ze zijn op het eindresultaat!

Gelukkig komt deze activiteit vaker terug deze zomer, want een ding is zeker: De kinderen krijgen er geen genoeg van! het is een echte hype. Het is wel leuk om te zien dat de kinderen die het al weer wat langer doen opeens ook veel interesse krijgen in scooby doo-en en macrameeƫn. Naast de elastiekjes zien we dus ook steeds vaker de plastic en wollen touwtjes uit de kast komen. Het resultaat is verrassend vaak een mooie armband in verschillende kleuren.

Sluiten