HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

eindfeest woudrichem 1 tractor rijden ezeltje prikje eindfeest koekebakker  2012 eindfeest koekebakker  2012 1 eindfeest koekebakker  2012 2 eindfeest koekebakker  2012 3 brandweerhoppas3 brandweerhoppas1 img_0476 img_0504 img_0541 eindfeest wudrichem 3 eindfeest 4 eindfeest woudrichem 2

De eindfeesten peuterspeelzaal

Het peuterspeelzaal seizoen zit er weer op, de grote vakantie is begonnen. Voor een hoop peuters start na deze vakantie een spannende nieuwe tijd. School! Natuurlijk wensen wij al deze peuters heel veel plezier en succes tijdens hun schoolcarrière.

Maar we laten onze peuters niet zo maar los! We vieren altijd feest aan het eind van jaar. Een bijzondere dag vol met feest en plezier.

In Woudrichem werden de peuters verblijd met een springkussen en was er een uitje naar de brandweer gepland. Natuurlijk werden de juffen en kinderen echte brandweervrouwen en mannen!

In Giessen moest er vanwege een wespenplaag uitgeweken worden naar het voetbalveld. Dat mocht de pret echter niet drukken! Een prachtig en succesvol festijn is het geworden waarbij de kinderen hebben gelachen en genoten.

In Andel is er een groot circusfeest georganiseerd. Kinderen werden ware artiesten en echte clowns. Het prachtige weer zorgden er voor dat er fanatiek de mooiste acrobaten voorstellingen ontstonden.

In Uitwijk werd er een groot koekebakkersfeest georganiseerd. De kinderen werden voorzien van echte koksmutsen en hebben alles geleerd van hoe graag naar brood veranderd. Natuurlijk hebben de ouders de resultaten ook mogen proeven. Het heeft zelden zo lekker geroken op de peuterspeelzaal.

In Almkerk hebben de kinderen hun rijbewijs gehaald. Verkeer stond centraal en de kinderen hebben zich als echte “heren in het verkeer” gedragen. Het uitgelegde parcours werd door alle kinderen volbracht met natuurlijk als beloning het rijbewijs.

De pers heeft over het eindfeest in Woudrichem ook een leuk stukje geschreven.