HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

website go go login urenstaat

Digitalisering van Gastouders

Afgelopen maand is de nieuwe website van HOPPAS Kinderopvang online gezet. De eerste versie was vooral veel tekst maar gaande weg werd de functionaliteit uitgebreid.

Er kwamen formulieren, calculators en er kwam rechts boven in beeld een dikke zwarte balk met daarin de tekst Gastouder login.

De gastouder login is een voorbeeld van hoe HOPPAS Kinderopvang steeds bezig is met innovatie en procesverbetering. Sinds de toevoeging van deze functionaliteit zijn gastouders bij HOPPAS Kinderopvang in staat om digitaal de urenstaten bij te houden en te laten ondertekenen. Geen moeilijke gesprekken meer aan het eind van de dag als de kinderen opgehaald worden.

Vraagouders kunnen in hun eigen tijd nu de uren bestuderen en eventueel goedkeuren of afkeuren.

Bovendien hebben de gastouders direct een duidelijk digitaal overzicht van de stand van zaken en de urenstaten uit het verleden.

We zijn nog maar net begonnen met het uitdelen van de wachtwoorden en we beschouwen april en mei als een proefperiode in de praktijk. Tot op heden bijna alleen maar positieve reacties gehoord. Daarnaast al veel goede aanvullingen en suggesties gekregen om het nog beter te maken. Zaken die we in de toekomst zeker zullen overwegen.