Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Afgelopen vrijdag avond was het zover. Na weken van voorbereiden met de kinderen hadden ze eindelijk hun eigen disco avond! Iedereen mocht zelf een vriendje uitnodigen en dat zorgde ervoor dat er flink over werd gesproken op de schoolpleinen.

Er was dan ook een grote opkomst afgelopen vrijdag. Meer dan 40 kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar begonnen om half zes met een dinerbuffet. Natuurlijk moest daar friet bij, maar de groenten en zelfgemaakte worstenbroodjes werden ook goed gegeten. Een prachtig begin van een feest dus.

Na de maaltijd werd het al snel donkerder buiten. De temperatuur was nog goed en er werd dan ook besloten om voor de modeshow nog even naar buiten te gaan. In het donker verstoppertje spelen geeft toch weer een extra element aan dit leuke spel.

Vervolgens de modeshow. Over de hoge balustrade werden de mooiste creaties van thuis geshowd. Sommige dames hadden speciale kapsels die helemaal bij de outfit hoorde. Daar moeten ook de ouders behoorlijk wat werk aan gehad hebben. Voor degene die de haren nog niet hadden gedaan was er ook een kapster aanwezig. Altijd handig!

Na de modeshow was het tijd voor de disco. Lekker harde muziek, een echte dansvloer, maar ook polonaise en spelletjes. een geweldig feest! het was dan ook al weer veel te snel 20:30. Nog niemand wilde naar huis, maar met je ouders langs de dansvloer is het wel een stuk minder gezellig...

Afgelopen maandag werd er nog flink nagesproken. De disco komt dan ook binnen afzienbare tijd weer terug!

Sluiten