HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

flessenpost

Flessenpost

Stel, door de storm van afgelopen weekend kom je vast te zitten op een onbewoond eiland. Je hebt maar een klein beetje eten en een fles water. Wat ga je dan doen om te overleven? Of, wat ga je doen om mensen te laten weten dat je nog leeft?

Huizen bouwen, beesten vangen, vissen etc. zijn antwoorden die al snel gegeven werden over wat je moest doen om te overleven. Mooie sterke verhalen (van vooral de jongens) vlogen over tafel.

Omdat we het niet heel gepast vonden om met de BSO beesten te gaan vangen om te overleven, stapten we snel over op de volgende vraag. HOE laat je mensen weten dat je nog leeft? Hierbij waren de meiden duidelijk sterker. Het beste idee werd uiteindelijk een flessenpost. Een kaart in de fles en dan hopen dat iemand hem vindt.

Let dus goed op als je langs de Alm loopt, er drijft flessenpost in. De kaart heeft al een postzegel en adres. Hier op kantoor wachten we in spanning op de eerste kaarten die terugkomen. Natuurlijk laten we dat ook direct weten op onze Facebook pagina.