HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

fotograaf fotograaf2_1

fotograaf

Half mei hebben de peuterspeelzaal en kinderdagopvang in Woudrichem weer een bijzondere week gehad. Er kwam op 14 en 15 mei speciaal bezoek naar de groepen.

Een heuse fotograaf met een camera en lens kwam professionele foto’s van de kinderen maken. Voor veel kinderen is dat natuurlijk super spannend. Helemaal toen ze zagen hoe groot de speciale lens was die op het toestel werd gezet.

De ouders waren van te voren ingelicht zodat alle kinderen de mooiste outfits aanhadden. Een heel gedoe voor de leidsters om dat allemaal schoon te houden. Voorzichtig aan tafel, voorzicht naar buiten en kleine “ongelukjes” snel schoonmaken.

De fotograaf had de spanning snel weggenomen door wat leuke grapjes en de eerste Engelse les voor de meeste kinderen: say cheese! De kinderen hebben genoten van de extra aandacht. En een aantal zou zo aan de slag kunnen als model.

Gelukkig zijn alle kinderen met hun grootste glimlach op de foto gezet. De eerste foto’s zijn al trots aan de ouders overhandigd. De reacties zijn erg leuk en ook dit is iets dat absoluut voor herhaling vatbaar is.