Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Volgende week is het herfstvakantie. Dat betekent weer een spectaculaire week op onze buitenschoolse opvang. Voor de locaties Andel, Giessen en Woudrichem staat de week in het teken van de herfst!

Op maandag gaan we freerunnen met de kinderen vanaf 5/6 jaar bij Sport- en Evenementencomplex Merwestein in Nieuwegein. Nemen jullie een gympak mee of trek je lekkere lossen kleren aan?! De andere kinderen gaan naar een leuke speeltuin.
Terug op de locatie maken we heerlijke mummie-knakworsten en maken we spinnenwebben van sat├ęprikkers en kastanjes.

Op dinsdag maken we een boswandeling met speurtocht in het Almbos. We gaan bouwen met de takken uit het bos en we maken 's middags een heerlijke, herfst-lettersoep.

Op woensdag gaan we 'warme chocolademelk met slagroom' drinken op de kinderboerderij in Werkendam. We maken bladerkunst met een ballon en we bakken een heerlijk appeltaartje. Een lekker zoete herfstwoensdag!

Op donderdagmiddag hebben we bootcamp van Ruud van het BeweegBuro. Gymkleren of reservekleren meenemen dus! I.c.m. zo'n vermoeiende bootcamp organiseren we een coole bioscoopdag! 's Ochtends toveren we onze tv ruimte om tot echte bioscoop, er komt een kassa om kaartjes te kopen en we maken uiteraard popcorn en andere lekkere dingen klaar. Zo'n bioscoopdag wil je gewoon niet missen! Doe lekker je huispak of pyjama aan (een handig reservesetje i.c.m. de bootcamp)!

Op vrijdag gaan we naar de speeltuin en knutselen we bladerdieren. We maken een heerlijke high tea voor onszelf. Let op: de zwemlessen gaan gewoon door!

Sluiten