HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

hoppas_woudrichem_1 hoppas_woudrichem_2 hoppas_woudrichem_9 hoppas_woudrichem_10 hoppas_woudrichem_11 hoppas_woudrichem_12 hoppas_woudrichem_13 hoppas_woudrichem_14

Hoppas, kinderopvang met een missie

Tijdens de open dag van Hoppas kinderopvang Woudrichem en peuterspeelzaal Pippeloentje kon Woudrichem zaterdag kennis maken met de metamorfose van het oude politiebureau naar kinderdagverblijf. De open dag was een succes, zeer veel ouders, kinderen, relaties en overige geïnteresseerden wisten de weg te vinden naar de Baljuw en maakte kennis met de visie van Hoppas. Kinderen staan centraal, dat was te verwachten. Maar Hoppas zet een stap extra en bouwt aan een netwerk waarin vele organisaties, sportverenigingen, clubs en scholen hun bijdrage leveren en deze gedachte delen. De warme overdracht naar uiteindelijk de bassischool zal hierdoor voorspoedig verlopen.


Een ander mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de inpandige praktijk voor speltherapie en ouderbegeleiding. Zowel kinderen, ouders alsmede de leidsters kunnen hier direct terecht met vragen en maken zo optimaal gebruik van elkaars kennis en ervaringen. Zo ook de keuze voor het gebouw, de ruimte en de lichtinval hebben een positief effect op de ontwikkeling van de kinderen. Zo bestaat de bovenverdieping uit een grote open ruimte waar de buitenschoolse opvang is gevestigd. Tevens is hier de motorische ruimte waar kinderen middels sport en spel vaardigheden als motoriek, evenwicht en sociale omgang aanleren. Een goed gefaciliteerde ruimte waar de kinderen echt hun energie kwijt kunnen!

De benedenverdieping is sfeervol ingericht waar kinderen van verschillende leeftijden alle ruimte krijgen om zich prima te kunnen vermaken. Het cellenblok is omgetoverd tot slaapruimte waarbij steeds ik gekozen voor een ander thema. In het hele gebouw is veel aandacht besteed aan hygi├źne, openheid en veiligheid.

De aanstaande echtgenote van directeur-eigenaar Siebren Koek, Suzanne van Oostrom is interieur stylist en heeft het gebouw aan een ware metamorfose onderworpen. Alles is op elkaar afgestemd en maakt het niet alleen een lust voor het oog maar zeker ook een prachtige plek voor de kinderen om te leven en vooral zichzelf te zijn en te ontwikkelen.
Met recht geeft Hoppas kinderopvang meerwaarde aan de Gemeente Woudrichem.

Bron: http://www.regiowoudrichem.nl/