Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

AquaAltena en HOPPAS Kinderopvang zijn een samenwerking aangegaan en afgelopen vrijdag, 14 augustus 2015, heeft dat geresulteerd in een spetterende zwemochtend voor vijftien opvangkinderen.

Tijdens het vakantieprogramma van de kinderopvanginstelling is veel aandacht voor sport en daarbij de samenwerking met de diverse sportverenigingen. Op deze zwemochtend bij AquaAltena kregen kinderen met een diploma een uitdagende zwemles in het diepe bad. De kinderen zonder diploma kregen waterspellen aangeboden in het ondiepe water. Het werd een ontzettend leuke ochtend.

Bij AquaAltena leren de kinderen zwemmen volgens het ZwemABC van de Nationale Raad Zwemdiploma’s. Vanaf het komende schoolseizoen is het mogelijk zwemlessen te volgen tijdens de buitenschoolse opvang (BSO).
Voor kinderen die bij HOPPAS in de BSO zitten op vrijdag, wordt de zwemles door HOPPAS vergoed. Er zijn dan dus naast de kosten voor de BSO, geen extra kosten verbonden aan de zwemles.
Op vrijdagmiddag worden lessen met diverse zwemniveaus aangeboden. HOPPAS verzorgt het vervoer naar het zwembad en blijft ter ondersteuning en stimulans voor de kinderen aanwezig.
Kijk eens op 'dagindeling'

Sluiten