Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Een nieuwe service van Hoppas! Vanaf nu kun je bij Hoppas ook huiswerkbegeleiding krijgen, gegeven door een ervaren huiswerk­begeleider onder de naam Huiswerkbegeleiding Altena. Ze stelt zich graag even voor:

Ik ben Ria Etman. De laatste drie jaar heb ik met veel plezier huiswerkbegeleiding gegeven op het Insula College in Dordrecht, maar ik blijf toch liever wat dichter bij huis; ik woon aan de Wilhelminasluis in Andel. Ik ben in de gelukkige omstandigheid te kunnen samenwerken met Kinderopvang Hoppas en ik hoop samen met ouders, leerlingen en Hoppas een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van onze jeugd. Op de website onder het kopje "partners" leg ik uit hoe dat in zijn werk gaat, aan de hand van een aantal FAQ's, oftewel 'vaak gestelde vragen'.

Samen met HOPPAS hebben we drie verschillende ideeën op papier gezet:

1. Huiswerkbegeleiding voor alle vakken. Tot drie keer per week, in kleine groepen, huiswerk maken onder begeleiding. Ook wel de stok achter de deur. Ouders worden na elke keer via mail geïnformeerd over de voortgang. Kosten: 20 euro voor 1x per week, 35 euro voor 2x per week en 50 euro voor 3x per week.

2. bijlessen. Ria geeft 1 op 1 bijles voor Engels, Nederlands, aardrijkskunde en geschiedenis. de kosten zijn € 30,-- per uur.

3. Workshop 'Een goede start' voor alle leerlingen die de grote stap gaan maken van de basisschool naar de middelbare school. We komen in drie sessies van twee uur in een klein groepje bij elkaar om je voor te bereiden op het grote leeravontuur. Je krijgt dan alvast wat handige leertechnieken waardoor de overgang allemaal wat gemakkelijker zal gaan. De eerste keer is in april 2014. de twee andere sessie zijn na je start op de middelbare school in september en oktober. De kosten zijn 135 euro.

De locatie is in eerste instantie ons gebouw in Woudrichem aan de Baljuw 1.

Voor informatie en om je op te geven kun je bellen met Ria Etman: 06-46282758 of mailen: m.l.etman1@hotmail.com

Sluiten