HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

bruiloft annelieke

Huwelijk Annelieke

11 mei was de grote dag voor onze collega Annelieke uit Sleeuwijk. Gekleed in een prachtige jurk stond ze samen met haar vriend in het gemeentehuis in Woudrichem. Ze kwamen weer buiten als man en vrouw. Het was erg leuk om te zien dat tijdens deze receptie ook diverse ouders met kinderen van de BSO kwamen kijken. Collega Karin had verder een grote groep met kinderen uit Sleeuwijk meegenomen om te kijken hoe Annelieke JA zei.

Het was een prachtige zonnige dag en de foto’s zullen ongetwijfeld erg mooi zijn geworden. Jammer dat je daar altijd even op moet wachten. Ik weet zeker dat Annelieke enkele mooie exemplaren ook zal meenemen naar de BSO.

De daggasten, waaronder ook collega’s van Annelieke, zijn voor het diner naar Nieuwendijk gegaan waar om 20:00 uur ook de receptie begon. Natuurlijk kwamen ook op de receptie weer diverse collega’s de bruid (en bruidegom) bewonderen. Natuurlijk is het feest nog lang daarna doorgegaan en is het een prachtige afsluiting van een bijzondere dag geworden.

De eerste werkdag van Annelieke is natuurlijk goed begonnen met een versierde BSO waar mevrouw Heevel met een groet spandoek op gefeliciteerd wordt.

Collega’s hebben veel werk gemaakt om Annelieke te verrassen met leuke cadeaus. De leidsters hebben een uitgebreide diner check cadeau gedaan. De kinderen van de diverse locaties hebben een prachtig kookboek gemaakt met mooie gerechten die Annelieke straks voor haar man kan koken.

Namens HOPPAS Kinderopvang, van harte gefeliciteerd mevrouw Heevel!