HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

imag0277 foto1 foto2 foto3 foto

Indianen in het kinderdagverblijf

Het grote verschil tussen een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal ligt voor een belangrijk deel in de doelstelling.
In een kinderdagverblijf staat de zorgende taak op een. We bieden een service voor ouders die werken. namelijk een goede opvang.
In de peuterspeelzaal staat het spelen veel meer vooraan. Het bieden van zorg is ondergeschikt. Spelenderwijs voorbereiden op school. Voor veel kinderen die naar de peuterspeelzaal komen is ook het sociale aspect erg belangrijk. Als je niet naar een keer dagverblijf gaat (hoeft) dan kun je in de peuterspeelzaal mooi je eerste ervaring opdoen met (veel) leeftijdsgenootjes. Samen spelen, samen delen etc. Belangrijke zaken van de ontwikkeling bij onze peuters.

Betekent dat dan dat er op een kinderdagverblijf niet gespeeld wordt? Zeker niet, er wordt juist ook erg veel gespeeld! En die spelletjes worden vaak met de verschillende leeftijden (0-4) samen gedaan. Maar gelukkig zijn er ook momenten op met de eigen leeftijdsgenootjes te spelen. En dat levert natuurlijk prachtige foto’s op die ik graag met jullie deel.