Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

HOPPAS Kinderopvang houdt van echt. Dus ook echte kerstbomen!

Maar ja, Kerst is voorbij en het werd hoog tijd om de bomen weer op te ruimen. We hebben even overwogen om ze op ons terrein in de grond te stoppen, maar dat werd door veel mensen afgeraden. Helaas is het hergebruik van de bomen voor volgend jaar dus niet mogelijk. Er is echter een goed alternatief gevonden.

De gemeente Woudrichem zamelt de kerstbomen in om ze op de juiste manier te verwerken tot compost. De kinderen hebben samen de bomen naar het inzamelpunt gebracht. Een hele onderneming! Een kerstboom sjouwen is namelijk niet echt fijn, en de meeste kruiwagens zijn niet echt bruikbaar voor drie bomen en (kleine) kinderen.

De oplossing werd snel gevonden in de loopfietsen die we natuurlijk op de locatie aanwezig hebben. We hadden een heuze gele politiewagen met een klein achterbakje waar precies een kerstboom in paste. Er was een tweezitter waar met een beetje geknutsel een kerstboom op de achterste stoel kon worden vast gemaakt. En de mooiste oplossing zat hem echter in de fiets koets, waarbij de koets diende als heuse aanhanger.

De hilarische rit deed al menig automobilist omkijken. Eenmaal op de plaats van bestemming was er ook een fotograaf van de krant aanwezig. Deze moest natuurlijk ook een foto maken. Wie weet halen we het "nieuws"...

Uiteindelijk brachten de kerstbomen nog 1,50 euro op ook. Die is natuurlijk direct goed geïnvesteerd in een lekkere hap.

Sluiten