Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Het is weer spannend! De komende periode krijgen we weer de keuring op visite om te bekijken of we onze felbegeerde labels van het project Groen Licht mogen behouden.

Elk jaar ondernemen we diverse activiteiten die kinderen bewust(er) moeten maken van verkeer. De gevaren, de mogelijkheden, de wet en regelgeving (op kind niveau).

Bijvoorbeeld: waar steek je de straat over (zebrapad), moet een fiets een bel hebben (ja), Wat betekend een rood stoplicht? (stoppen papa!) en een hele belangrijke die we nog wel eens verkeerd zien gaan! Moet ik nog op een stoeltje en moet ik een gordel aan?

Het is een project dat specifiek voor de doelgroep van 2 tot 4 jaar is. Echter we trekken die in onze organisatie wel groter en ook op de babygroep en de BSO zijn ze vaak met het onderwerp verkeer bezig.

De kinderen vinden het super leuk om hier mee bezig te zijn. Zeker de ritjes in de Stint op zoek naar verkeersborden (en hun betekenis) zijn populair. Maar ook de wandelingen en de knutselactiviteiten doen het altijd erg goed!

We hebben er al het vertrouwen in dat we binnenkort het label weer mogen presenteren!

Sluiten