Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Voor de BSO in Almkerk stond afgelopen maandag een knutselmiddag gepland. We hadden gevraagd aan de professionele knutselaar Erika Creatief om een leuk programma voor ons samen te stellen.

De kinderen vonden het zo ontzettend leuk dat het geplande uur al snel uitliep tot een hele middag. Erika is als geen ander in staat om de kinderen te boeien en te enthousiasmeren. De knutselmaterialen zijn geweldig en de resultaten zijn echt om over naar huis te schrijven. Bovendien is het heel erg leerzaam!

Het is mooi om te zien hoe trots kinderen zijn op het eindresultaat. Hoe voorzichtig er mee wordt omgegaan en hoe enthousiast er over verteld wordt.

Op de website van Erika Creatief kun je zien met wat voor soort materialen we gewerkt hebben en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Erika is ook absoluut een aanrader om eens te bellen voor een kinderfeestje. Ook op haar Facebookpagina staan prachtige werkjes, waaronder die ze gemaakt heeft met HOPPAS.

Komende week komt Erika ook nog naar Woudrichem. We zijn op dit moment in gesprek met Erika om de mogelijkheden voor de ouders en de toekomst te bespreken. Ik verwacht hier aan het eind van de week meer over te kunnen schrijven.

Sluiten