Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Op de BSO is ons zomerprogramma voor de maand augustus behoorlijk in het water gevallen. We hadden veel leuke uitstapjes op de agenda staan. Het weer heeft dat echter behoorlijk onmogelijk gemaakt.

Gelukkig hebben we creatieve leidsters die er geen enkel probleem mee hebben om een programma om te gooien. Veel knutselen en veel bewegen! Zo hebben we onder andere kijkdozen gemaakt die we bij het eerste de beste droge moment snel naar de bioscoop in Almkerk gaan brengen om hem daar in te leveren. Hoort allemaal bij de nieuwe film: Hoe tem je een draak 2.

En gelukkig is ons pand in Woudrichem groot genoeg om allerlei bewegingsspelletjes te doen. Natuurlijk is de grote blokkenhoek hierbij erg in trek. Van hutten bouwen tot de mooiste en moeilijkste parcours worden er gemaakt. Maar ook de leidsters komen met allerlei goede ideeen: Op de foto's natuurlijk het limbo dansen!!!

Met al die regen deze vakantie zijn we wel extra blij met onze vakantie stagiair Antoinette. Ze is een gediplomeerd fysiotherapeute die een grote bijdrage levert aan de motorische activiteiten. Ze loopt stage bij ons omdat ze als fysio bezig is met een verdieping in de (kleine) kinderfysiotherapie. Het is daarbij erg belangrijk om te weten en te zien hoe kinderen bewegen. En waar kun je dat nou beter zien dan op een kinderdagverblijf? We waren erg blij met haar vraag of ze bij ons stage mocht lopen en zeker nu de maand augustus zo regenachtig is prijzen we ons extra gelukkig met Antoinette!

Sluiten