HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

luiercontainer

luiercontainers

Luiercontainers!

Vanaf 3 januari heeft HOPPAS kinderopvang Woudrichem een eigen "straatnaam" gekregen van de gemeente!

Natuurlijk heet de Baljuw nog steeds gewoon de Baljuw, echter er is een hele kleine nieuwe "straat" bijgekomen. Een speciale "straat", een straat waar luiers weggegooid kunnen worden. Deze straat heet: “luiercontainers” en is eigenlijks gewoon een van de parkeervakken bij ons gebouw.

Sinds 3 januari heeft de gemeente twee grote luiercontainers op onze locatie geplaatst. De containers zijn natuurlijk voor luiers van kleine kinderen, maar ook voor incontinentiemateriaal. De containers staan in de parkeerbox buiten het toegangshek van HOPPAS Kinderopvang.

Het feit dat de luiercontainers verplaatst zijn naar HOPPAS Kinderopvang geeft maar weer aan hoe prettig de samenwerking met de gemeente is. Bovendien zijn we natuurlijk een grootverbruiker van luiermateriaal met ongeveer 125 luiers op bijvoorbeeld een gewone donderdag. Niet zo heel gek dus dat ze een container bij ons neerzetten.

Voor de goede orde, er staan diverse luiercontainers in de gemeente. Onder andere bij de verschillende peuterspeelzalen.

Als organisatie geeft het ons meer mogelijkheden om te recyclen. we zijn een organisatie die bewust met haar materialen wil omgaan en natuur en groen zeer belangrijk vinden in haar pedagogisch beleid.
Bovendien is het een mooie extra service die we ouders kunnen bieden. Tijdens het brengen/halen van de kinderen kan je voortaan ook de luiers achterlaten.