Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Overstap vernieuwde OuderApp

Al enige tijd werkt onze organisatie met Konnect. Via Konnect delen onze medewerkers foto’s en/of verslagen met jullie als ouders/verzorgers. De afgelopen periode zijn de ontwikkelaars van Konnect bezig geweest met het vernieuwen van de OuderApp. Bij deze willen wij jullie informeren over de overstap naar onze vernieuwde OuderApp.

De lay-out van de OuderApp is compleet vernieuwd maar de app heeft de vertrouwde functionaliteit behouden. Wanneer de OuderApp wordt geopend is gelijk een tijdlijn zichtbaar. Op deze tijdlijn staan direct de dagverslagen en foto’s van jouw kind(eren). Daarnaast kan er via de knoppen onderin ‘Mijn kind’, ‘Postvak’, ‘Agenda’, ‘Mijn locatie’ en ‘Overig’ verschillende zaken ingezien en/of gewijzigd worden. Ook kan je makkelijk switchen tussen verschillende accounts, bijvoorbeeld wanneer één van de kinderen bij een andere opvangorganisatie opvang geniet.


Nieuwe OuderApp downloaden
Vanaf heden kan de nieuwe OuderApp gedownload worden! Zodra de app is gedownload hoef je maar één keer de inloggegevens opnieuw in te voeren. Je hebt van heden tot en met 1 september 2019 de tijd om de vernieuwde OuderApp te downloaden. Vanaf 1 september is de huidige OuderApp niet meer beschikbaar.

De OuderApp is te vinden in de Google Play en Apple Store via ‘OuderApp van Konnect’.

Let op:om gebruik te maken van de nieuwe OuderApp is een smartphone met iOS11 of Android 5 vereist.

Inloggegevens vergeten?
Wanneer je de vernieuwde OuderApp hebt gedownload moeten er drie gegevens ingevoerd worden:

· URL organisatie: https://hoppas.ouderportaal.nl

· Gebruikersnaam (= je emailadres)

· Wachtwoord

In de oude OuderApp wordt vanaf 17 juni een melding weergegeven met onze URL en jouw gebruikersnaam.

Indien je het wachtwoord niet meer weet raden wij je aan om dit op te vragen via ‘wachtwoord vergeten?’. Er wordt dan een e-mail gestuurd naar het bekende e-mail adres.

Vragen?
Voor vragen kan je contact opnemen met Hoppas Kinderopvang via 0183 442662 of info@hoppas.nl . Ook kan een medewerker op de groep je verder helpen.

Sluiten