HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

loopfiets

Nieuwe fiets nodig? Mooie aanbieding!

Op een aantal van onze vaste locaties wordt er gewerkt met het thema verkeer. Om dat thema extra leuk te maken voor zowel de kinderen als de ouders zochten we natuurlijk interessante partners om leuke activiteiten mee te kunnen ondernemen. Het thema is geweldig leuk geworden en op de locaties reageren de kinderen (en ouders) erg enthousiast. Spelenderwijs leren dus!

Vanuit mijn bijdrage kan ik jullie nu een interessante aanbieding doen.

We hebben het voor elkaar gekregen om een speciale aanbieding neer te zetten voor alle kinderen van HOPPAS Kinderopvang in samenwerking met Van Helden Tweewielers. De kinderfietsen en moederfietsen zijn kwalitatief erg goed, zijn in mijn ogen erg mooi en zeker in deze tijd niet geheel onbelangrijk, ze zijn erg scherp geprijsd!

Mijn eerste fietsje werd gekocht bij Hank van Helden, van Van Helden Tweewielers. Dat waren praktisch onze overburen. De goede service en het fijne contact heeft er voor gezorgd dat de vele fietsen die daarna gekocht werden (nieuw en tweedehands) altijd bij Van Helden werden aangeschaft.

Wellicht heeft u meegekregen dat twee jaar geleden het net nieuwe pand van Van Helden Tweewielers afgebrand is. Na een tijdelijke locatie heeft Van Helden Tweewielers nu weer een vaste locatie. Veel grootser en mooier dan ooit tevoren. Bovendien met een veel meer regionale insteek. Voor kwaliteit en service is een ritje naar het industrieterrein in Giessen dan ook zeker de moeite waard. Bovendien is er een grote hoeveelheid nieuwe en tweedehands fietsen te zien (en te proberen).

Leuk stukje reclame, maar het gaat natuurlijk om de aanbieding voor u en de kinderen! Zie voor deze aanbieding de bijlage in de mail! Voor de duidelijkheid, het zijn allemaal 2013 modellen die zeer scherp geprijsd zijn.

U kunt zelfstandig de fietsen bekijken bij Van Helden Tweewielers. Eventueel kan daar ook direct de bestelling geplaatst worden onder vermelding van de actie van HOPPAS.

Wij houden (samen met Van Helden tweewielers) bij hoeveel er van elke fiets besteld moet worden. De betaling dient vooraf voldaan te worden aan HOPPAS Kinderopvang; u ontvangt hiervoor een factuur.

De actie loopt vanaf nu tot 28 februari 2013. We gaan er vanuit dat we de fietsen kunnen leveren voor 1 april 2013.