Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Woensdag is de BSO uit Andel en Woudrichem op bezoek geweest bij de Dieren Ambulance Altena. Op deze locatie worden allerlei verschillende (gewonde) dieren opgevangen en eventueel opgelapt.
De kinderen mochten in de verschillende hokken kijken en kwamen zo heel dicht bij ganzen, zwanen, pauwen en vele andere dieren. Voor de kinderen waren de grote papegaaien wel heel bijzonder. Maar ook de paarden waren erg in trek (bij vooral de meiden). De jongens vonden het varken juist weer erg leuk.

Gelukkig hadden alle kinderen laarzen meegenomen, want na een natte winter was er wel erg veel blubber. Voor de dieren juist fijn, maar voor onze auto's wat minder. We waren dan ook blij dat de kinderen letterlijk schoongespoten werden.

Na het bezoek aan de dieren moest er natuurlijk ook even in de ambulance zelf gekeken worden. Hoe groot zijn nou precies die hokken in de auto? De gastheer en vrouw werden bestookt met vragen. we zijn heel blij met de tijd die ze voor ons hadden. Bovendien waren er prachtige verhalen van heuze reddingsoperaties, katten uit bomen en honden uit wakken. Maar ook een papegaai achterna jagen die steeds wegvliegt. Het klinkt bijna als een spannend jongensboek.

We kunnen niet wachten om in de volgende vakantie met de andere groepen te gaan kijken!

Mochten er echte dierenvrienden tussen onze lezers zitten, de Dierenambulance Altena is voor de financiering afhankelijk van Sponsors en Donateurs. Wilt u de stichting steunen kan dat via Rabobank 1574.39.895

Sluiten