Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

'Open Huis' bij HOPPAS Kinderopvang altijd feest!

Het jaarlijkse 'Open Huis' van HOPPAS Kinderopvang locatie Woudrichem was zaterdag 28 mei een groot succes. Vele kinderen kwamen met hun ouders, opa's en oma's naar de feestelijke muzikale ochtend om binnen te kijken bij HOPPAS Kinderopvang. Het jaarlijkse 'Open Huis' van HOPPAS Kinderopvang is altijd weer een feest voor de kinderen en de ouders.

Dit jaar was het thema van het 'Open Huis' muziek. Hierdoor werd het een muzikaal feest. De kinderen konden muziek maken in de muziektuin, er waren muziekuitvoeringen en een muzieksessie 'KlepperdeKlep'. Natuurlijk waren de dieren, een slang, een geit en een husky ook erg in trek! Het springkussen was een komen en gaan van kinderen en de allerkleinste waren heerlijk aan het spelen in de zandbak. De 7+ club had zijn eigen taak, het verzorgen van de koffie, thee, limonade met zelfgemaakte koekjes en gebak. En dat ging ze goed af!

Diverse bedrijven en organisaties waren op deze projectochtend aanwezig om te demonstreren wat ze als partners samen met HOPPAS Kinderopvang als extra activiteiten aan bieden tijdens de buitenschoolse opvang. Muziekschool Woudrichem liet de kinderen tijdens deze ochtend instrumenten uitproberen en ontdekken. Bibliotheek CultuurPuntAltena gaf persoonlijke informatie aan de ouders over het belang van lezen en voorlezen aan kinderen. Andere aanwezige partners waren o.a. het BeweegBuro, CSV De Zilvermeeuw, Apolonia Gort met 'KlepperdeKlep' en Aqua Altena zwemlessen.

De kinderen en ouders gingen enthousiast naar huis. De kinderen hebben een heerlijk feest gehad. En de ouders zijn weer een stukje wijzer over het reilen en zeilen bij HOPPAS Kinderopvang.

Sluiten