HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

img_3275 img_3273 img_3269

Opknappen locatie Sleeuwijk

Onze leidsters in Sleeuwijk waren na een tweetal jaar uitgekeken op de kleuren in de opvangruimte. Ze hebben dan ook het initiatief opgepakt om de muren van een nieuwe lik verf in een andere kleur te schilderen. Bovendien is de inrichting hier en daar aangepast en zijn er allerlei verfrissende veranderingen aangebracht.

In overleg met de burgemeester Verschoorschool wordt ook het keukenblok aangepakt en vervangen. Een moderne uitstraling met een keuken op hoogte, bovenkastjes en een echt aanrechtblad komt eind mei in de ruimte. Ook wordt de keuken voorzien van een eigen boiler waardoor het veel makkelijker en sneller is om aan warm water te komen.

HOPPAS Kinderopvang vindt het belangrijk dat een locatie er goed en fris uitziet. In Sleeuwijk is bekent dat we medio 2015 verhuizen naar de brede school. Toch investeren we graag om ook de komende jaren weer een mooie uitstraling te hebben.

We zijn trots op onze leidsters en de inzet die ze hebben getoond! Natuurlijk zijn we heel erg benieuwd wat u straks van de nieuwe uitstraling vindt. Nog een paar weken wachten op de nieuwe keuken en de laatste klusjes en dan vragen we wellicht om een vragenlijst in te vullen of de ruimte aansluit bij uw verwachtingen.