HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

vallen als een piet 3 kado inapkken_4 annemiek van breugel het groen atelier wereld winkel_1 pasen

Paasmarkt woensdag 20 maart

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Tot onze spijt heeft de kerstmarkt in december niet plaats kunnen vinden. Maar zoals destijds beloofd, bij deze een geweldig alternatief:

KOM NAAR ONZE PAASMARKT OP ONZE PEUTERSPEELZAAL IN GIESSEN/RIJSWIJK!

Op 20 maart bent u van harte welkom op de Reygerboslaan 1 te Giessen. We verwachten u tussen 14:00 en 17:00 uur.

Er zijn verschillende leuke activiteiten georganiseerd en natuurlijk huppelt ook de Paashaas rond.

Een interactieve voorleesactiviteit met dans en muziek. Aan de hand van het prentenboek 'Kom maar uit het ei kleintje' gaat een pedagogische danscoach samen met de kinderen aan de slag.

Een professionele fotograaf komt in een prachtige setting portretfoto’s van de kinderen (of families) maken. De setting wordt gestyled door onze interieuradviseuse Suzanne Oosterom. Een kans die u niet wilt missen! De foto’s worden kosteloos aangeboden door HOPPAS Kinderopvang!

Onze kinderen (en leidsters!) van de Peuterspeelzaal Giessen gaan een modeshow lopen in samenwerking met Mooy mode. MOOY mode biedt bovendien alle ouders nog een prachtige korting aan van 15% op de gehele (kinder)collectie!

Het Groen Atelier is aanwezig met een aantal prachtige bloemstukken en natuurlijk kunnen de bestellingen voor Pasen doorgegeven worden.

We hebben de wereldwinkel gevraagd om te komen met de mooiste spullen uit de winkel. Een initiatief als de wereldwinkel hoort in onze ogen bij een Paasmarkt.

Verder is er nog een tafel met uniek handgemaakte Paas artikelen van stof.

Er is een stand waar we uitleggen met wat voor materialen we werken in de kinderopvang en op de peuterspeelzaal. Speelmaterialen (met voorbeelden) en toetsingsmethodes zoals we ze toepassen. Er is een collega aanwezig om uit leggen hoe we de materialen gebruiken, hoe we observeren en hoe we dat vertalen naar een behandelplan.

Verder is er een heerlijk kopje koffie en thee aanwezig en is er natuurlijk ons springkussen voor de kinderen. Bovendien is de peuterspeelzaal ingericht met allerlei leuke (knutsel)activiteiten zoals paaseiverven en is er van alles te bewonderen dat door de kinderen gemaakt is. Uiteraard is ook ons springkussen van de partij!

Alle reden dus om te komen kijken!

Met vriendelijke groet,
HOPPAS Kinderopvang & Peuterspeelzalen
Siebren Koek en het hele HOPPAS team