Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Afgelopen woensdag mochten de peuters van de 3+ groep op bezoek bij de basisschool in Oudendijk. Samen met een aantal hulpmoeders heeft Juf Petra de kinderen voorbereid op deze bezoeken. Als je 3 bent komt de basisschool natuurlijk ook al heel dichtbij.
De kinderen mochten verzamelen in de peuterspeelzaal waar ze eerst nog even vrij konden spelen. Vervolgens met z'n allen de auto in om naar Oudendijk te vertrekken.

In Oudendijk werden ze opgevangen door Juf Ingrid en een klas vol 4 en 5 jarige kinderen. Best wel spannend natuurlijk, maar het ijs was snel gebroken en de peuters gingen dan ook al snel op onderzoek uit. Het hielp natuurlijk ook dat er best wel wat (oude) vriendjes en vriendinnetjes (of broertjes/zusjes) in de klas zaten.

Natuurlijk werd er ook nog gespeeld op het schoolplein. Ook weer een hele nieuwe ervaring met zo veel kinderen tegelijkertijd. Al met al was het een super ervaring en is het helemaal goed gegaan.

Voor de doorgaande leerlijn een perfecte activiteit. Voor de juffen een super mogelijkheid om de kinderen even te zien en voor de kinderen een hele veilige manier voor een kennismaking met het basisonderwijs.

Sluiten