HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

image image (1) image (2) image (3) image (4) image (5)

projectochtend Almkerk

Zaterdag 3 november sloot HOPPAS Almkerk op grootse wijze haar thema “voeding” af. De afgelopen 6 weken hebben de kinderen veel geleerd over eten en drinken. Zelf boodschappenlijstjes maken, toverdrankjes maken, maar ook vreemd exotisch fruit eten zoals: Litchi’s, de Kaapse kruisbes en Cherimoya’s proeven.

De placemats, de stillevens van een fruitschaal en de door kinderen zelfgemaakte appelflappen waren op deze ochtend te koop. De hele opbrengst zou verdubbeld worden door HOPPAS Kinderopvang en vervolgens aan de voedselbank geschonken worden. Er gaat een check van 300,- euro naar de voedselbank!

Op de projectochtend waren ouders, opa’s & oma’s, neven en nichten etc. welkom. Iedereen kon komen kijken hoe onze locatie er uit ziet en wat er allemaal met de kinderen ondernomen wordt. Er was inzage in onze Uk & Puk methodiek en natuurlijk werden de ouders uitgebreid bijgepraat over de eigen kroost.

Een hele grote opkomst kwam kijken naar het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of onze BSO. We hebben veel vragen gekregen over de verschillen tussen peuterspeelzaal en kinderopvang. Een speel leer omgeving die zich richt op het voorbereiden naar de basisschool of een opvang waarbij de focus ligt dat de ouders met een gerust hart kunnen gaan werken.

Voor de kinderen was er natuurlijk ook van alles te doen. Zo konden ze geschminkt worden, was er een luchtkasteel met ballenbak en waren er natuurlijk heel veel spelletjes, van puzzels en lego tot kleuren en ganzenborden.

HOPPAS Kinderopvang kijkt terug op een geslaagde projectochtend en is al weer helemaal klaar voor het volgende thema: Sinterklaas

het is natuurlijk altijd leuk als de media deze leuke activiteiten ook oppikt.