HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

image (7) 2 6 8 10 11 16 19 21 23 image (1) image (2)

Projectochtend HOPPAS Woudrichem

Zaterdag 10 november was HOPPAS Woudrichem een waar kasteel. Vele ridders en jonkvrouwen lieten hun ouders de prachtige werkstukken zien waaraan ze de afgelopen weken geknutseld hebben.
Draken, schilden en zwaarden, maar ook levensgrote kastelen van karton en zelf gemaakte vlaggen van mooie stof werden ten toon gesteld.

Natuurlijk was het luchtkasteel weer druk bezet met springende kinderen. Maar ook de echte ridderhelm, zwaard en harnas werden bewonderd. Veel kinderen moesten even goed kijken wie nu toch die mensen in kledendracht waren. Toen de leidsters herkend waren vonden ze het natuurlijk prachtig.

Voor de ouders, opa’s en oma’s en anderen belangstellenden was er een rustige hoek waar onder het genot van koffie met cake alle indrukken konden bezinken. Voor de kinderen was er ranja met krentjes. Heel veel positieve reacties werden er gehoord en wellicht de mooiste complimenten voor een kinderopvangorganisaties zijn de kinderen die niet naar huis willen maar willen blijven spelen.

Mede dankzij de prettige samenwerking met Slot Loevestein hebben we een bijzonder thema kunnen doen die we op een prachtige manier hebben kunnen afsluiten. De grote activiteiten van de afgelopen weken op Slot Loevestein waren voor HOPPAS de reden om deze activiteit op te zetten. Een samenwerking die absoluut verder opgepakt gaat worden.