Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Afgelopen zaterdag had HOPPAS Woudrichem haar open dag. Een grote opkomst zorgde voor veel gezelligheid. Voor de kinderen was er van alles te doen. Van speentje prik, een digitale tafel tot natuurlijk buitenspelen.

Voor de ouders was er heel veel te zien. Heel veel knutselwerkjes, zelf gekweekte planten, informatie materiaal en natuurlijk onze belangrijke partners!
Het CJG was er voor de ouders om vragen over opvoeden te beantwoorden en om te laten weten waarvoor je ze kunt benaderen.

De bibliotheek had een prachtige digitale tafel bij zich om te laten zien dat onze regionale bibliotheek voorop loopt met innovatie zaken. Maar natuurlijk hadden ze ook veel informatie voor (jonge) ouders bij zich en een deel van de collectie om te laten zien waarop je zeker naar de bieb moet komen.

We hadden de hogeschool Utrecht die met een stand de ouders informeerde over tandenpoetsen en het belang daarbij. Ze deelden nota bene gratis tandpasta uit en gaven tandenborstels weg. De kinderen wisten heel goed wat ze daar mee moesten doen.

Er werd geld en kleding opgehaald voor een project van een kraamverzorgende die actief is in Gambia. Ook hier is bijzonder leuk op gereageerd door de bezoekers.

En last but not least, boven hadden we de dames van de gymvereniging die actief met de kinderen aan de gang gingen en de ouders tegelijkertijd informeerden over het beweegdiploma. Prachtige ontwikkelingen die we zeker verder samen gaan oppakken.

Sluiten