HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

reclame doek

reclame

Hoe onderscheid een kinderopvang organisatie zich? Een vraagstuk waar we veel over nadenken.

Kwaliteit van de opvang is zeer belangrijk. Echter dat biedt praktisch elke organisatie. De meeste leidsters hebben een SPW3 of PW3 opleiding. Ook is er vaak een gezonde mix van ervaren leidsters en jongere leidsters en leidsters met en zonder eigen kinderen. Opleidingen en cursussen organiseert elk kinderdagverblijf mede doordat er subsidies voor zijn.
Natuurlijk is er verschil in kwaliteit en HOPPAS Kinderopvang denkt dat de kwaliteit van de leidsters (ver) boven het gemiddelde is.

Dan zijn er natuurlijk de gebouwen en de mogelijkheden voor de kinderen. Hier zie je wel veel verschillen in kwaliteit. Voor HOPPAS Kinderopvang een zeer belangrijk onderscheidend vermogen!

Het pedagogisch beleid, ook een bron van veel verschillen tussen opvang organisaties. Het een is meestal niet beter dan de ander, het is allemaal op pedagogen gebaseerd tenslotte. Het een sluit wel beter aan op de wensen en gedachte van de ouder en kan een reden zijn om voor het een of andere kinderdagverblijf te kiezen. Voor vragen over het beleid van HOPPAS kunt u altijd bellen. We vertellen u graag over ons gedachtegoed en waarom we bepaalde dingen doen zoals we ze doen.

En dan is er natuurlijk prijs. Er is heel veel verschil in prijs tussen de verschillende kinderopvangorganisaties. Zeker in de randstad. Prijs kan duiden op een verschil in kwaliteit, maar dat valt meestal erg mee.
Voor HOPPAS Kinderopvang is prijs een onderscheidend vermogen. We zijn absoluut de goedkoopste in de regio en ik durf te stellen dat we het eerlijkst zijn. Je betaald bij ons slechts 48 weken terwijl de meeste opvangorganisaties 52 weken verplichten. Maar ook ons uurtarief is laag ten opzichte van andere organisaties.
In een periode waarbij iedereen geraakt wordt in z’n portemonnee vonden we dat we deze tarieven onder de aandacht moesten brengen. Sinds 25 mei hangt er een nieuwe poster op ons pand in Woudrichem die een realistisch beeld geeft van de voordelen van HOPPAS Kinderopvang. Een voordeel dat we bieden zonder in te boeten aan kwaliteit.

Continu investeren in nieuwe automatisering en strakke procedures maken dit soort tarieven mogelijk.

Voor het echte verschil kun je zelf vrijblijvend een berekening maken op onze website. nu kan het alleen nog voor kinderdagopvang. Binnenkort komen er ook calculatoren voor de Gastouderopvang en de buitenschoolseopvang.