Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

In Andel hebben we altijd al een bijzondere relatie met de basisschool gehad. Niet in de minste plaats omdat een van onze grootste gastouders recht tegenover de school zit en haar dochter bij ons verantwoordelijk is voor de BSO en Peuterspeelzaal in Andel.
Het warme contact zien we terug in de prettige samenwerking. Het meeste is daarbij niet direct zichtbaar voor ouders, maar denk bijvoorbeeld in het samen optrekken in activiteiten zoals rondom het thema verkeer.

De samenwerking heeft er ook voor gezorgd dat de BSO voortaan gebruik mag maken van het schoolplein. We hebben hiervoor een hek laten plaatsen waardoor we direct van ons eigen speelplein naar het schoolplein kunnen. Veel veiliger, ook bij het ophalen van de kinderen.

Het maakt het ook een stuk makkelijker voor de kleine peuters om een keer te komen kijken op de basisschool. En we zijn natuurlijk aan het kijken of we de samenwerking niet nog meer vorm kunnen geven door bijvoorbeeld leerlingen van groep 8 te laten voorlezen op de peuterspeelzaal!

Sluiten