Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

Afgelopen week heeft de directie met de oudercommissie gesproken over o.a. de tarieven.

Door de nieuwe kwaliteitsverhogingen die doorgevoerd gaan worden in 2018 (wetgeving) zullen de bruto tarieven in de meeste gevallen stijgen. Daar staat tegenover dat de tegemoetkomingen van de overheid ongeveer even hard stijgen.

Volgens de rekenvoorbeelden bleek zelfs dat er een groep op vooruit gaat (minder netto betaald). Zodra het formele akkoord van de Oudercommissie er is zullen we de tarieven ook delen met alle ouders! We hebben er vertrouwen in dat we samen met de OR de concepten snel kunnen omzetten in definitieve nieuwe tarieven.

We kijken uit naar 2018 waarin er veel investeringen zullen plaatsvinden in opleiding, kwaliteit en voorbereidingen voor 2019. Zo komt er naar alle waarschijnlijkheid een echte coach voor de leidsters die 1 op 1 begeleiding zal gaan verzorgen. Maar ook gaan we minder (0-2 jaar) kinderen per leidster plannen waardoor er meer individuele aandacht komt. We gaan de leidsters specialiseren in een leeftijdscategorie door maatwerk cursussen aan te bieden voor bijvoorbeeld de babyleidsters.
En als klap op de vuurpijl gaan we een heel hoop documentatie opnieuw opzetten ten behoeve van de kwaliteit. Denk daarbij aan de risico inventarisaties worden opgesteld volgens de nieuwste inzichten, maar ook de protocollen en het pedagogisch beleid wordt ge├╝pdatet naar de nieuwste inzichten.

Daarnaast is het uiteraard de bedoeling dat de dingen die we al (heel) goed doen op z'n minst net zo goed blijven doen! Veel samenwerkingen, veel activiteiten, veel buiten en op pad met de Stints. en heel veel aandacht voor de kinderen met de allerleukste leidsters!

Sluiten