HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

tuintafel_1

tuintafels

HOPPAS Kinderopvang vindt buitenspelen en natuur erg belangrijk. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de kinderen ook buiten goede natuurlijke materialen hebben. Naast uitdagend speelgoed, speeltoestellen, zandbakken en teletubbiebulten is het belangrijk om ook een moment van rust te kunnen creeren.

Samen buiten picknicken, een verhaal voorlezen of gewoon lekker buiten lunchen. Dat is ook belangrijk! En vandaar dat HOPPAS Kinderopvang speciale picknick tafels heeft laten maken. Ontworpen door een van onze leidsters is er voor gekozen om de tafel extra lang te maken zodat alle kinderen van een groep aan 1 tafel passen., Ook de banken hebben extra aandacht gekregen. Deze zijn breed genoeg om ook een maxi cosi veilig op te zetten. Dus ook de allerkleinste kunnen meetafelen.

Natuurlijk is de tafel ook veilig. Uitvoerig geschuurd en daarna gelakt voorkomt splinters. De hoeken zijn allemaal afgerond. En de zithoogte en afstand tot de tafel is conform de eisen die er gesteld zijn.

Zowel in Almkerk als in Woudrichem staan deze prachtige tafels. In Woudrichem moeten we nog even wachten totdat we ze op de definitieve plaats kunnen zetten. Eerst moet het gras groeien. Vanuit Almkerk horen we echter al positieve berichten over gezellige buiten lunches.