HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Telefoon 0183 442662
Fax 0183 442265
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer 18043051

Nieuws

andel okt 2011 008

Verhuizing BSO Andel

In Andel gaan de buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal gebruik maken van hetzelfde pand. De buitenschoolse opvang verhuist per eind oktober naar de peuterspeelzaal. De peuterspeelzaal wordt in de herfstvakantie verbouwd om de ruimte attractiever te maken voor de kinderen. Hierbij worden onder andere de hoogteverschillen uit het lokaal verwijderd en komt er bijvoorbeeld een (kindveilige) oven/gasfornuis bij.

De keuze om naar hetzelfde pand te gaan heeft diverse voordelen voor beide partijen. Het pand wordt effectiever gebruikt en wordt daardoor goedkoper voor beide partijen. Bovendien staat de peuterspeelzaal heel dicht bij de basisschool, een vertrouwde omgeving voor de kinderen.

HOPPAS Kinderopvang is in overleg met de basisschool om te bekijken of we de prettige samenwerking verder kunnen uitbouwen en de kinderen van zowel de peuterspeelzaal als de buitenschoolse opvang nog meer mogelijkheden kunnen bieden.

Een aantal dagen voor de herfstvakantie en een paar dagen na de herfstvakantie wijkt de peuterspeelzaal uit naar de buitenschoolse opvang aan het Putterplein. Hier kunnen ze naar hartenlust knutselen, koken en natuurlijk spelen.

Via de locaties worden de ouders op de hoogte gehouden. En natuurlijk verschijnen er foto’s van de verbouwing op de website.