Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Nieuws

HOPPAS Kinderopvang heeft woensdag het VVE convenant van de gemeente Werkendam ondertekend. Het convenant is een formele vastlegging van de samenwerking tussen verschillende partijen om het kind van 0-6 jaar een zo'n optimaal mogelijk ontwikkel klimaat te kunnen bieden.
Bij de ondertekenaars zaten onder andere de diverse scholen en/of schoolbesturen van de gemeente Werkendam. Ook de bibliotheek, de peuterspeelzaal en Trema kinderopvang zijn ondertekenaars. Uiteraard was ook de gemeente een van de ondertekenaars. Wethouder Van Der Ven loofde de initiatieven van de deelnemers en tekende namens de gemeente.
Met z'n allen gaan we bijvoorbeeld de doorgaande leerlijn bewaken en optimaliseren. Een warme overdracht (persoonlijke) van het kinderdagverblijf naar de basisschool is hierbij een belangrijk onderdeel.
We zijn blij met deze professionalisering in de gemeente Werkendam en we hopen dat we onze ervaringen uit de gemeente Woudrichem mee kunnen nemen om ook in Werkendam de mooie resultaten te halen die we in Woudrichem inmiddels gewend zijn.

Sluiten