Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl
Waarom Hoppas?


HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Over Hoppas

'Passie' en 'blijven ontwikkelen' zijn belangrijke pijlers voor onze kinderopvang. Ook in deze onrustige tijden blijft HOPPAS ontwikkelen. Mede door het opstarten van HOPPAS Basecamp, heeft heel HOPPAS een vernieuwing doorgemaakt.

En nu wordt het tijd dat ook onze logo's mee ontwikkelen. We hebben voor onze diverse kinderopvangvormen passende logo's ontworpen; allen zijn vrolijk, liefdevol en uitdagend! Kijk eens hieronder bij 'De ontwikkelingen bij HOPPAS'.
ER KOMT OOK NOG EEN NIEUWE WEBSITE!

-----------------------------

'kwaliteit en innovatie in kinderopvang en peutergroep'
Ieder kind is uniek, elke situatie verschillend en elke ouder is anders. HOPPAS biedt een totaalpakket aan kinderopvang en peuterwerk, waarbij u bepaalt welke vorm van opvang en voorschool (of combinatie) het beste bij u en uw kind past!

Naast kinderopvang biedt HOPPAS ook workshops aan waaraan los deel genomen kan worden. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen deelnemen aan de vakantieclub tijdens de schoolvakanties.

Kwaliteit staat bij elke vorm van kinderopvang bovenaan op ons lijstje. Onze sterke band met onze gastouders en onze enthousiaste teams op de groepen zorgen voor een behoudende kwaliteit.

U vindt ons o.a. in Almkerk, Andel, Drunen, Dussen, Giessen, Gorinchem, Hank, Nieuwendijk, Rijswijk NB, Sleeuwijk, Waardhuizen, Werkendam, Wijk en Aalburg en Woudrichem.

Bij HOPPAS werken we met passie voor kinderen. Naast deze passie hebben we een sterke drive naar verbetering ...
hoe goed het ook gaat, het kan altijd beter!

We blijven alert op de mogelijkheden en de ontwikkelingen die er om ons heen zijn. We nemen deze niet zomaar aan, maar we kijken kritisch of ze ook belangrijk zijn voor uw kinderen.
Maar ook u als ouders speelt een belangrijke rol in ons handelen op de groepen. We horen graag wat u belangrijk vindt in de opvang van uw kinderen.

Wij vinden het belangrijk om kinderen op een natuurlijke manier kennis te laten maken met de wereld om ons heen. Autonomie, spel, veiligheid, ontwikkeling en respect voor elkaar zijn kernwoorden binnen ons beleid. Niet alleen op papier maar juist in de praktijk zijn deze woorden terug te vinden.

Wij zijn ervan overtuigd ouders het vertrouwen te kunnen geven in een veilige en stimulerende omgeving voor hun kinderen.

Wij geloven in hoogwaardige opvang met een persoonlijke en liefdevolle aanpak!

HOPPAS Kinderopvang; het beste voor je kind!

Vestigingen

Buitenschoolse opvang:

Dagopvang:

Peutergroepen:

Bij HOPPAS staan bij elkaar ongeveer 70 gastouders ingeschreven binnen het Land van Heusden en Altena en Gorinchem.

Openingstijden

Kantoor: op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur
HOPPAS is op de officiƫle vrije dagen gesloten. Gastouderopvang is in overleg met uw gastouder eventueel wel mogelijk op deze dagen. Overleg dit ruim van te voren zodat u beiden weet waar u aan toe bent.

Officiƫle vrije dagen

  • Nieuwjaar (1 januari)
  • Pasen / Tweede Paasdag
  • Koningsdag (27 april)
  • 5 mei, 1 x per vijf jaar
  • Hemelvaartsdag
  • Pinksteren / Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag / Tweede Kerstdag (25 + 26 december)

Op de dag voor Kerst en Oud & Nieuw sluit HOPPAS om 17:00 uur!

Onder downloads vindt u een bestand waarin ons pedagogisch beleid uitvoerig beschreven staat. De bijbehorende documenten zoals het werkplan en de regels en afspraken kunt eveneens downloaden van de website. Hiervoor heeft u een wachtwoord nodig. Deze kan verstrekt worden door kantoor. U kunt de documenten ook te allen tijde via de mail aanvragen.


Onder download vindt u ook ons privacy beleid.

Sluiten