Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl
Volg ons op Facebook

HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Over Hoppas

Workshops

Naast kinderopvang biedt Hoppas ook activiteiten aan waaraan los deel genomen kan worden. Het is ook mogelijk om aan de activiteiten deel te nemen tijdens de opvang. Het pakket aan activiteiten dat gegeven wordt tijdens onze buitenschoolse opvang vind je terug onder 'partners' of 'Buitenschoosle opvang' - 'dagindeling'.
Aan onderstaande activiteiten kunnen ook kinderen deelnemen die niet ingeschreven staan bij onze kinderopvang.

NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA
Op onze diverse locaties wordt het Nijntje Beweegdiploma aangeboden onder begeleiding van beweegcoach Kirsten Duinker. Het diploma wordt binnen een half jaar behaald. De peutergym wordt aangeboden tijdens het peuterprogramma op de betreffende ochtend. Het is ook mogelijk om een extra ochtend peutergroep af te nemen of alleen naar de gym te komen. Kinderen vanaf twee jaar kunnen meedoen aan het Nijntje Beweegdiploma.

Meer informatie over het Nijntje Beweegdiploma vind je onderaan deze pagina.

KLEPPERDEKLEP
Regelmatig gaan we klepperen voor de kleintjes (1,5 tot 4 jaar) in Woudrichem onder begeleiding van zangcoach Apolonia Gort. Samen met papa, mama, opa of oma met muziek bezig zijn van 10 tot 11 uur… Op een speelse manier stimuleert Apolonia de kinderen om te bewegen en taalvaardig te worden.

Sluiten