Inloggen gastouders +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl
Volg ons op Facebook

HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Over Hoppas

Workshops

Naast kinderopvang biedt Hoppas ook activiteiten aan waaraan los deel genomen kan worden. Het is ook mogelijk om aan de activiteiten deel te nemen tijdens de opvang. Het pakket aan activiteiten dat gegeven wordt tijdens onze buitenschoolse opvang vind je terug onder 'partners' of 'Buitenschoosle opvang' - 'dagindeling'.
Aan onderstaande activiteiten kunnen ook kinderen deelnemen die niet ingeschreven staan bij onze kinderopvang.

NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA
Op onze diverse locaties wordt het Nijntje Beweegdiploma aangeboden onder begeleiding van beweegcoach Kirsten Duinker. Het diploma wordt binnen een half jaar behaald. De peutergym wordt aangeboden tijdens het peuterprogramma op de betreffende ochtend. Het is ook mogelijk om een extra ochtend peutergroep af te nemen of alleen naar de gym te komen. Kinderen vanaf twee jaar kunnen meedoen aan het Nijntje Beweegdiploma.

Vragen jullie Kinderopvangtoeslag aan dan komen de kosten voor een extra peuterochtend (3e dagdeel) rond de 13 euro per maand uit.
De kosten voor alleen een uur peutergym komt rond de 2,50 euro per keer (bij een gemiddeld inkomen). Geen recht op de Kinderopvangtoeslag? Dan vragen wij een bijdrage van 2,50 euro per keer.

Meer informatie over het Nijntje Beweegdiploma vind je onderaan deze pagina.

KLEPPERDEKLEP
Op vrijdagochtend gaan we klepperen in Woudrichem onder begeleiding van zangcoach Apolonia Gort. Samen met papa, mama, opa of oma met muziek bezig zijn van 10 tot 11 uur… Op een speelse manier stimuleert Apolonia de kinderen om te bewegen en taalvaardig te worden.

Wil je graag jullie kindje deel laten nemen aan KlepperdeKlep maar kun je niet zelf begeleiden? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Het gaat steeds om een reeks van 5 workshops binnen een bepaald thema.
Vragen jullie Kinderopvangtoeslag aan, dan komen de kosten rond de 2,50 euro per keer uit (bij een gemiddeld inkomen).
Geen recht op Kinderopvangtoeslag? Dan komen de kosten op 4,50 per keer bij afname van 10 lessen.

Informatie of aanmelden kan via info@hoppas.nl

POP-UP
KINDERTALENT GESPREKKEN OP VRIJDAGMIDDAG 29 SEPTEMBER

Mirjam Wolters van Stilla Maris verzorgt talentgesprekken met kinderen om kinderen bewust te laten worden van hun sterke eigenschappen en passies. Wanneer er over talenten wordt gesproken gaat het vaak over waar iemand goed in is of in uitblinkt. Wat niet zo bekend is, is dat het er bij talent juist om gaat wat iemand graag doet, waar hij/zij energie van krijgt en de tijd door vergeet. Wie met zijn of haar talenten bezig kan zijn, bouwt aan veerkracht en zelfvertrouwen en dat is nodig om te kunnen omgaan met uitdagingen en tegenslag.

Onze talentenweek op de buitenschoolse opvang wordt afgesloten met kosteloze pop-up kindertalent gesprekken die afgenomen worden door Mirjam Wolters zelf en twee collega’s: Birgit van Oosterhout uit Breda en Marleen van Dijk uit Dordrecht.

“Er wordt alleen stilgestaan bij positieve dingen. Aan het einde van het gesprek gaat een kind met een talentenweb naar huis. Het is zo mooi om te zien dat er voor sommige kinderen een wereld open gaat, dat ze ineens beseffen: wat kan ik eigenlijk veel en wat ben ik leuk!”

De pop-up gaat uit van het netwerk van Kindertalentenfluisteraars en de gesprekken zijn voor alle kinderen toegankelijk. Voor opgeven en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Sluiten