Inloggen ouderportaal KDV/BSO Inloggen ouderportaal gastouderopvang +31 (0)183 44 2662 info@HOPPAS.nl
Volg ons op Facebook

HOPPAS Kinderopvang

Maasdijk 39
4284 VB Rijswijk (NB)

Fax: +31 (0)183 44 2265
Tel: +31 (0)183 44 2662
E-mail: info@HOPPAS.nl
Internet: www.HOPPAS.nl

Kvk nummer: 18043051

Peutergroepen

VVE

Al onze peutergroepen bestaan uit 2 speciaal opgeleide leidsters. Peutergroepen organiseren hun activiteitenprogramma op basis van het VVE peuterprogramma Uk en Puk. Alle leidsters zijn/worden hierin opgeleid en jaarlijks bijgeschoold.
Naast de standaard peutergroepen draaien we ook officiƫle VVE groepen die gespecialiseerd zijn in werken met kinderen met een 'lichte' achterstand. Kinderen werken meer dan in de andere peutergroepen in kleine groepjes en hebben meer individuele begeleiding.

De VVE groep heeft als doelstelling om kinderen met een achterstand (taal, motorisch of sociaal) zodanig te begeleiden (met activiteiten) dat de achterstand ingehaald is voor ze naar de basisschool gaan. Hiervoor wordt veelal samengewerkt met verschillende organisaties zoals onder andere de logopedist.

Kinderen die via het consultatiebureau naar deze VVE groep komen, krijgen hiervoor een derde (en vierde) dagdeel aangeboden door de gemeente. Op elke locatie (Almkerk, Andel, Dussen, Giessen, Woudrichem) kan VVE afgenomen worden.

Denkt u dat uw kindje meer begeleiding nodig heeft? Vraag ernaar bij het consultatiebureau of overleg met de VVE begeleider op uw locatie.

Sluiten