BSO (4)

PM-er BSO voor 12-20 uur in Woudrichem

Wij zien ieder kind als een bron van inspiratie, vol nieuwe creatieve ideeën. Die willen wij de ruimte geven en in goede banen leiden. En daar hebben we jou bij nodig!

We zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker BSO voor 12-20 uur per week voor op onze locatie in Woudrichem.

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker verrijk je de ontwikkeling van kinderen. Allereerst zorg je dat ze zich veilig voelen en je geeft ruimte voor initiatief en autonomie. Je herkent en erkent hun talenten en zoekt manieren om die te stimuleren. Samen met je collega’s!

Onze buitenschoolse opvang is net even anders. Kinderen kunnen deelnemen aan een gevarieerd en uitdagend activiteitenprogramma. We werken samen met externen (o.a. zwemmen, turnen, voetbal en muziek) en daarnaast zijn er activiteiten die door onszelf worden samengesteld. Ook tijdens schoolvakanties werk je mee aan de organisatie van een spetterend activiteitenprogramma waar kinderen vrijblijvend aan deel kunnen nemen.

Wat wij vragen?

Om op deze manier te kunnen werken, zijn er competenties vereist. Deze competenties zijn met name empathisch vermogen, zodat je een goede band op kunt bouwen met de kinderen, een open blik zodat je goed kunt samenwerken en een betrokken houding, zodat we samen aan iets moois kunnen werken. Je bent zeer initiatiefrijk en je stimuleert kinderen om hun talenten te benutten. Je draagt bovendien zorg voor een veilig klimaat in de groep. Als je ook nog eens over een dosis humor en talenten beschikt, nodigen wij je zeker uit om te solliciteren! Uiteraard vragen we daarnaast een relevante afgeronde opleiding. Natuurlijk is het diploma pedagogisch medewerker passend, maar ook bijvoorbeeld sport & bewegen, travel & hospitality, cultureel werk, recreatie of diverse zorgopleidingen. Je kunt kijken of jouw diploma passend is binnen de kinderopvang via https://www.kinderopvang-werkt.nl/.

Wat wij bieden

Je werkt voor vernieuwende, innovatieve en duurzame organisaties, waarin je je volop kunt ontwikkelen en waarbij jouw inbreng voor ons van groot belang is. We benutten graag jouw talenten.

Hoppas schaap mascotte

Interesse?

Wil je meer inhoudelijke informatie, bel met tel.nr 0183 442662 of mail naar hrm@hoppas.nl.
Jouw schriftelijke sollicitatie met CV ontvangen wij graag per e-mail.