In je eigen huis (nanny)

'Zoals het klokje thuis tikt, ..'
Voor werkende of studerende ouders is betrouwbare opvang een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Een nanny verzorgt de opvang van de kinderen in je eigen huis. Het grootste voordeel van de nanny is dat zij het ritme van thuis overneemt. Het is een super vertrouwde omgeving voor de kinderen en zij spelen met hun eigen speelgoed. De nanny wordt door het gastouderbureau ondersteund en het huis wordt gecontroleerd op de veiligheid.

maatwerk

Compleet ontzorgt

Compleet ontzorgt

Maatwerk van heel vroeg tot heel laat

maatwerk van heel vroeg tot heel laat

Ritme van thuis wordt gevolgd

eigen huis & eigen speelgoed

Eigen huis & eigen speelgoed

4bb54a90b7202ba2a887c28ec8924c7fc2296c5b

Welke opvang biedt de gastouderopvang?

Nanny’s zijn flexibel! Het is altijd maatwerk. Het gastouderbureau regelt de (administratieve) zaken eromheen. De kosten van het bureau samen met het uurtarief bepaalt de kosten voor de ouders. Een nanny in huis wordt voordelig vanaf drie kinderen. Een nanny kan maximaal drie dagen per week aanwezig zijn om binnen de gastouderopvang regeling te blijven. Een nanny is dus geen au pair!

De netto kosten voor de kinderopvang zijn een stuk lager dan de bruto kosten. Maak jouw persoonlijke berekening met de rekenhulp op toeslagen.nl

In je eigen huis

Opvang in eigen huis heeft als voordeel dat de nanny de taken overneemt op het moment van aanvang. Een nanny kan vroeg beginnen en ondersteuning bieden tijdens de vroege ochtenduren. De nanny komt vlak voor je weggaat naar je toe en pakt het huishouden (met betrekking tot de opvang van de kinderen) verder op.

Aangezien het om professionele opvang gaat, wordt het huis gecontroleerd op de veiligheid. De opvangruimtes moeten aan een aantal eisen voldoen om professionele opvang te kunnen bieden (o.a. rookmelders en traphekjes).

pexels-cottonbro-3662841
159c11609f6e970fcbf9ee2b63135239d3bea13d

Professioneel

Een nanny voldoet aan alle kwaliteitseisen en wordt ondersteund door het gastouderbureau. Eveneens wordt zij regelmatig gecontroleerd door de GGD. Ze biedt professionele opvang en ouders hebben recht op Kinderopvangtoeslag.

Icoon van het Hoppas schaap
8,2 Na 159 beoordelingen van 55 locaties in de afgelopen 365 dagen
Hoppas schaap mascotte