dagopvang (7)

Kinderopvang

Bij HOPPAS vind je zorgeloze kinderopvang in een huiselijke en gezellige sfeer. We werken zoveel mogelijk met vaste teams en dezelfde gezichten op de groep.

Waarom kies je voor Hoppas Kinderopvang?

Liefde & Aandacht

Leidsters die met veel liefde en aandacht de kinderen verzorgen

het beste

We werken alleen met het beste

We werken met kwaliteit materialen, zoals Pampers en Nutrilon

Gezond en duurzaam

Gezond & Duurzaam

Vers brood bij de ambachtelijke bakker en fruit van de lokale boer.

Respect voor natuur en milieu

Respect voor natuur en milieu

We investeren jaarlijks in groene maatregelen

Uk & Puk

Het programma Uk & Puk biedt getrainde pedagogisch medewerkers een manier om spelenderwijs en doelgericht te werken aan de brede ontwikkeling van de kinderen.

Sfeervolle inrichting en uitstraling

HOPPAS streeft ernaar om op al haar locaties een huiselijke en gezellige sfeer neer te zetten. Hiervoor hanteert zij een inrichtingsbeleid. Onderdelen van het beleid zijn kleursamenstelling, thema-uitdraging, aankleding van verschillende hoeken en inrichting die nodig is voor het werken volgens Uk & Puk.

Ouderportaal Konnect (ouderapp)

Onze ouders worden op de hoogte gehouden via het ouderportaal Konnect. Hierop wordt dagelijks gecommuniceerd en worden leuke foto’s van de kinderen en de groep geplaatst.

Icoon van het Hoppas schaap
8,0 Klanttevredenheid 2022

Een opvang met vriendelijke, betrokken medewerkers waar mijn kind ontzettend graag naar toe gaat en ik mijn kind ook met een goed gevoel breng.

Fijn kinderdagverblijf met lieve pedagogisch medewerkers, waar we onze kinderen altijd met een goed gevoel naartoe brengen.

Leuke plek waar onze kinderen verschillende activiteiten aangeboden krijgen: Gymmen in de gymzaal, spelen in het bos, of gewoon lekker knutselen aan de tafel met de juffen.

Recente activiteiten

Volg ons via Instagram op de voet.

external image
± 17 uren geleden

Op de ukkiegroep in Giessen-Rijswijk hebben we genoten van de gezellige Sinterklaas periode! We verkleden ons als echte pietjes en als Sinterklaas. We leggen het pietenparcours af en halen onze pieten...

Bekijk bericht
external image
± 17 uren geleden

Met de dreumesgroep uit Almkerk zijn we afgelopen maandag op avontuur gegaan in het koude weer. Dik ingepakt gingen de kleine dreumesjes op pad om te gaan kijken bij de schaapjes.

#hoppaskinderopvang #...

Bekijk bericht
external image
2 dagen geleden

O, kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind!

Op de peutergroep in Andel hebben de peuters hun schoen mogen zetten. Na het zingen van veel liedjes, vonden we er lekkers in. Bedankt Sinterklaas e...

Bekijk bericht
Hoppas schaap mascotte