HOPPAS Waardhuizen

HOPPAS Waardhuizen is onze locatie voor flexibele kinderopvang en biedt zodoende veel mogelijkheden. Het ligt op een rustige plek en er is een fijne samenwerking met de basisschool De Verrekijker waardoor een mini Brede School ontstaan is. Onze ruimte is knus ingericht en stimuleert het spelenderwijs ontwikkelen. Op woensdag- en vrijdagochtend zijn de plaatselijke peuters welkom voor een actief peuterprogramma.

Kinderdagverblijfgroep

Kinderen van 0-4 jaar zijn vijf dagen in de week van harte welkom op deze flexibele kinderdagverblijfgroep. Omdat de kinderen flexibel komen, werken we met een vast, klein team zodat we zoveel mogelijk voor dezelfde gezichten op de groep zorgen. De ruimte is zo ingericht zodat jong en oud gezellig bij elkaar in de ruimte kunnen spelen en van elkaar kunnen leren.

Peutergroep
De plaatselijke peuters zijn van harte welkom op de woensdag- en vrijdagochtend. Op deze momenten krijgen alle peuters een actief voorschools programma aangeboden en krijgen zij een goede voorbereiding op de basisschool.

Praktische informatie

HOPPAS Waardhuizen, Waardhuizen 38, 4287 LS in Waardhuizen

Opvangvormen

Dagopvang (LRK nummer: 587288280): kinderdagverblijfgroep en peutergroep

  • De kinderdagverblijfgroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 6 weken tot 4 jaar oud.
  • De peutergroep draait alleen op woensdag- en vrijdagochtend en bestaat uit kinderen van 2 tot 4 jaar oud. De peuters draaien dan een actief peuter-activiteitenprogramma.

Openingstijden

Onze locatie in Waardhuizen is geopend van 7.30 tot 18.30 uur. Verlengde opvang vanaf 6.45 uur is mogelijk.

Hoppas schaap mascotte