HOPPAS Waardhuizen

HOPPAS Waardhuizen is onze locatie voor flexibele kinderopvang en biedt zodoende veel mogelijkheden. Het ligt op een rustige plek en er is een fijne samenwerking met de basisschool De Verrekijker waardoor een mini Brede School ontstaan is. Onze ruimte is knus ingericht en stimuleert het spelenderwijs ontwikkelen. Op woensdag- en vrijdagochtend zijn de plaatselijke peuters welkom voor een actief peuterprogramma.

Flexibele opvang houdt in dat kinderen niet op vaste dagen naar de opvang komen, maar juist op verschillende dagen en tijden. In sommige beroepsgroepen hebben ouders te maken met variabele roosters. Bijvoorbeeld in de zorg en in de horeca werken ouders die vaak wisselende diensten draaien. Zij krijgen dus steeds een ander werkrooster van hun werkgever en kunnen dan pas bepalen wanneer zij kinderopvang nodig hebben. Maar ook andere ouders hebben steeds meer behoefte aan flexibele kinderopvang, die afgestemd is op hun persoonlijke behoeften en die aansluit bij de thuissituatie. Bij deze flexibele opvang kunt u één maand van te voren de daadwerkelijke uren dat uw kind naar de opvang komt doorgeven, in plaats van het afnemen van dagdelen. Het voordeel hiervan is dat u niet meer opvanguren hoeft af te nemen dan nodig is. Daarnaast is er is altijd garantie op opvang, mits de grootte van het lokaal, dit toelaat. Op deze locatie is een vast team gespecialiseerde pedagogisch medewerkers aanwezig om voor het welzijn van de kinderen te zorgen. Vaste gezichten dragen bij aan een stabiele, veilige omgeving voor het kind.

Kinderdagverblijfgroep

Kinderen van 0-4 jaar zijn vijf dagen in de week van harte welkom op deze flexibele kinderdagverblijfgroep. Omdat de kinderen flexibel komen, werken we met een vast, klein team zodat we zoveel mogelijk voor dezelfde gezichten op de groep zorgen. De ruimte is zo ingericht zodat jong en oud gezellig bij elkaar in de ruimte kunnen spelen en van elkaar kunnen leren.

Peutergroep
De plaatselijke peuters zijn van harte welkom op de woensdag- en vrijdagochtend. Op deze momenten krijgen alle peuters een actief voorschools programma aangeboden en krijgen zij een goede voorbereiding op de basisschool.

Praktische informatie

HOPPAS Waardhuizen, Waardhuizen 38, 4287 LS in Waardhuizen

Opvangvormen

Dagopvang (LRK nummer: 587288280): kinderdagverblijfgroep en peutergroep

  • De kinderdagverblijfgroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 6 weken tot 4 jaar oud.
  • De peutergroep draait alleen op woensdag- en vrijdagochtend en bestaat uit kinderen van 2 tot 4 jaar oud. De peuters draaien dan een actief peuter-activiteitenprogramma.

Openingstijden

Onze locatie in Waardhuizen is geopend van 7.30 tot 18.30 uur. Vervroegde opvang vanaf 6.45 uur is mogelijk.

Hoppas schaap mascotte